start å tjene penger

#Ja! Jeg vil ha min egen

NETTBUTIKK

Ditt salg, dine penger

Hvis vi gir deg tilgang til en nettbutikk, og du kan velge hvilke produkter du vil selge, hvorfor skal ikke du dra nytte av dette?

En av de mange flotte funksjonene som ISP-gruppen kan tilby deg, er - sammen med ditt eget ISP-nettsted - en nettbutikk som genererer ekstra inntekt for din bedrift.

Hvordan fungerer det

Produkter

ISP-gruppen er stadig på jakt etter å tilby de nyeste og mest moderne produktene til våre medlemmer. Foruten en rekke "standard" elementer som rehabiliteringsgeler, elementære fysioterapeutiske materialer osv. ... vil vi også vise nyutviklinger slik at du kan gjøre disse tilgjengelig for dine kunder.

ISP gruppen vil skape nettbutikken ved bruk av grunnpilarene som brukes i ISP´s nettsider. Når nettbutikken er ferdig, vil du få full kontroll og eierskap. Vi vil hjelpe deg med alle innstillinger og grunnarbeider, slik at du kan komme i gang å tjene penger! Alle innbetalinger fra kunder vil komme direkte inn på din konto, og alt av logistikk kan gjennomføres av ISP gruppen. 

Ditt salg, dine penger!

Profit

ISP Gruppen tilbyr et bredt utvalg av produkter som du kan selge med attraktive marginer til dine klinenter eller pasienter ; for disse produktene kan vi bistå med logistikk. Du kan på hvilket som helst tidspunkt legge til flere produkter i din nettbutikk og selv bestemme prisene på produktene. 
Tross alt, det er din butikk!

#Yes I want to get contacted :

ISP Group © 2017 - All rights reserved
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now